POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE S PROŠLIH  SEMINARA

 

 

 

Budističko društvo Shechen sa zadovoljstvom najavljuje da će se Šesti međunarodni Shechen seminar održati na Medvednici (Sljemenu) od 23. travnja do 2. svibnja 2017.

 

 

Suglasno željama Shechen Rabjam Rinpochea hrvatski seminar organiziran je na isti način kao i istovrsni seminar koji se svake godine održava u Bodhgayi, te svim zainteresiranim za duhovnu baštinu Dilgo Khyentse Rinpochea omogućuje da studiraju i prakticiraju njegova učenja pod vodstvom vodećih učitelja Shechen samostana.

 

 

 

 

 

PROGRAM ŠESTE GODINE (2017.)

  

Šeste godine seminara biti će dana završna učenja razvojnog stupnja Vajrayane (kyerim) na temelju guru sadhane koja dolazi iz Pema Tse Nyingthika, Uzvišenog dara Besmrtnosti, baš kao i daljna učenja za praktičare Rangjung Pema Nyingthika.

Sva učenja u 2017. godini dati će Rabjam Rinpoche, Changling tulku, khenpo Sangye Phuntsok Sherpa i lama Sean Price.

Tijekom seminara biti će davana i odgovarajuća opunomoćenja, usmeni prijenosi i komentari suglasno s programom predviđenim za šestu godinu seminara.

Svima koji prisustvuju otvorenom dijelu seminara bit će predstavljen program koji uključuje učenja o Nagarjuninom tekstu „Pismo prijatelju“, upute o shamata meditaciji te objašnjenja prakse ngondra.

Sva učenja bit će prevađana na engleski i hrvatski jezik. Biti će dostupni engleski i hrvatski prijevodi svih materijala za praksu kao i pratećih komentara.
 

 

 

Preporučena seminarska donacija je 300 € za redovne polaznike seminara koji žele prisustvovati cjelokupnom desetodnevnom programu (jutro + poslijepodne).

 

 

 

Za sve daljnje informacije o seminaru, registraciji, mogućnostima smještaja i svim drugim detaljima - kontaktirajte info@shechen.hr