Događaji

Online učenje Dilgo Khyentse Yangsi Rinpoche

S veseljem vas obavještavamo o Dilgo Khyentse Yangsi Rinpoche online učenju.

TEMA: komentar 34. strofe 9. poglavlja Shantidevine „Bodhisattvacharyavatara“

DATUM: Subota,10.10.2020

VRIJEME: 13:30-14:30 CET (Zagreb)

MJESTO: YOUTUBE LIVE STREAM https://youtu.be/qEMedVGM1sM

Organizira: Shechen Hrvatska

VAŽNO! Ukoliko ste se već registrirali putem ZOOM platforme – taj link nije više aktivan. Za sudjelovanje molimo vas da koristite spomenuti link na Youtube Live Stream link: https://youtu.be/qEMedVGM1sM

Provjerite vrijeme u vašoj zoni: www.thetimezoneconverter.com

1:30pm Zagreb / 12:30pm London / 7:30am New York /6:30am Mexico City / 4am Vancouver / 5pm Delhi / 7:30pm Singapore

Srdačan pozdrav

Shechen Hrvatska Team